Arcus begravningsbyrå i Höllviken

Begravningsbyrå i Höllviken

Välkommen tiil Arcus begravningsbyrå i Vellinge, Höllviken och Skanör Falsterbo. Vi är Vellinges enda privatägda begravningsbyrå med eget kontor i kommunen.

Ni når oss dygnet runt på telefon på tel: 040-451026
Maila oss begravning@arcusnet.sejuridik@arcusnet.se

Ni hittar oss på Falsterbovägen 50 i Höllviken om det passar er bättre som gör vi hembesök i hela kommunen allt för att underlätta för er.

Vi har varit verksamma på näset sedan 1996, vi bor och verkar till stora delar här och detta har vi gjort under lång tid. Vi är vana vid de önskemål som ställs och känner våra församlingar och lokala leverantörer väl.

Vi svarar på era frågor dygnet runt om ni ställs inför ett dödsfall, vi har även avtal med Vellinge kommun för bårtransporter om ni inte vill bestämma er för val av begravningsbyrå direkt.

Ni hittar oss på Falsterbovägen 50 i Höllviken om det passar er bättre som gör vi hembesök i hela kommunen allt för att underlätta för er.

Vi vill att era tankar och funderingar får svar och att vi tillsammans kan skapa den begravning som  känns rätt för er. Vi är vana vid stora och omfattande begravningsceremonier, men ser också det vackra i det lilla enkla avskedet. 

Vi hjälper er att hitta den plats och det upplägg för begravning som passar er i någon av våra vackra kyrkor,  Skanörs rådhus eller på någon annan plats som vi använt för begravningar som till exempel Ängavallen, Lorensdal, Strandbaden hemma i trädgården eller en vacker stund i solnedgången på stranden.