Hem / Dygnet runt med trygg hjälp

Dygnet runt med trygg hjälp

Vi finns tillgängliga dygnet runt för er, ett dödsfall följer inte något schema.

Ni kan alltid ringa oss för hjälp med en transport, boka tid för ett möte eller så väljer ni att boka en tid direkt här på sidan.

Ring oss på telefon 040–6001832 gäller alla våra kontor Höllviken, Malmö och Staffanstorp

Boka tid direkt här

Om du hellre önskar så kan du boka en tid och påbörja en planering via hemsidan och få en prisuppgift på en begravning direkt. Sedan går vi vidare tillsammans med planeringen så allt blir du önskar.

Börja planera Online

Om du vill veta mer läs lite i vår begravningsguide där kan du får reda på mer information om begravningen. 

Läs i vår begravningsguide >>

Att ordna en begravning

En begravning kan göras på så många olika sätt. Kyrkan är bara ett av flera alternativ och du kan lita på att vi har erfarenhet av det mesta.  Vi har hjälpt människor i din situation sedan 1996 då vi startade begravningsbyråerna.

Begravningen speglar ofta de liv man levt, kombinerat med egna tankar man uttryckt i livet och familjens önskemål. Vi har förmågan att lyfta fram detta tillsammans med er, litet och enkelt kan var lika vackert som stort och påkostat. Hos oss är allt lika naturligt och förmågan att genomföra både mindre begravningar och stora omfattande ceremonier är en del av vår vardag. 

Kanske har du en önskan att begravningen blir väldigt personlig – på ett sätt som verkligen visar vem personen var i livet, med blommor, musik, personliga detaljer, mat och dryck. Tillsammans kommer vi fram till hur ni på bästa sätt kan ta ett sista farväl – ett farväl som skulle ha uppskattats av den som dött: 

Vårt mål är att du skall känna dig trygg, delaktig i utformningen och få et vackert minne av en fin begravning

Läs mer om vårt arbete >>