Hem / ORDNA BEGRAVNING / Boka Begravning / Klassisk begravning

Klassisk begravning

Begravning
utan ceremoni
6.290 kr

Ladda ner pdf

Boka/ändra i paketet

Elegant begravning
med ceremoni
29.615 kr

Ladda ner pdf

Boka/ändra i paketet

Lilla begravningen
9.305 kr

Ladda ner pdf

Boka/ändra i paketet

Enkel begravning
med ceremoni
15.265 kr

Ladda ner pdf

Boka/ändra i paketet

 

Att planera en begravning

Att ordna någons begravning är förhoppningsvis något man inte behöver göra ofta. 

Det är vanligast att vänder sig till oss på begravningsbyrån. Man kan antingen ringa oss för att boka tid för ett personligt möte, planera här och även skicka en färdig beställning för telefonkontakt. Då kan vi hjälpa Er med att boka alla tider för begravning och koordinerar allt som behövs från transporter, allt runt ceremonin till mat o s v. Vi har kontakt med alla församlingar inom Svenska kyrkan och de andra trossamfunden i vårt arbetsområde.

De flesta trossamfund har en grundagenda att utgå ifrån när man planerar begravningen, men man har i många fall stora möjligheter att själv påverka den och skapa en personlig begravning.

Själva planeringen och rådgivningen

De lite mindre begravningarna kan man ofta planera själv. Dock ger oftast samtal och rådgivning på plats hos oss, fler svar på alla frågor som dyker upp, än att planera begravningen själv. Det är viktigt att allt blir rätt. Vi har stor kunskap och lång erfarnhet av att lyssna, förstå och ge råd. 

En större begravning ställer mycket högre krav. Det är ofta där priset kommer att skilja lite om man väljer proffessionell hjälp istället för att boka själv på nätet. Planeringsverktygen är dock utmärkta till enklare begravningar och som en förberedelse inför besöket hos oss.